Valitse sivu

Päivänvaloa keskiyöllä

Päivänvaloa keskiyöllä

Päivänvaloa keskiyöllä

Päivänvaloa keskiyöllä

Zaurac 4-30 LED työvalo

Zaurac 4-30 on kehitetty yhdessä teknisen yliopiston valoasiantuntijoiden kanssa. Päämääränä on alusta alkaen ollut tuottaa silmälle parasta mahdollista valoa.

Valo läpäisee sumun, pölyn, vesi- ja lumisateen paremmin kuin mikään muu markkinoilla oleva LED valo.

Hajavalo-ominaisuus on minimoitu, jolloin epätasaisessa maastossa liikkuvan koneen valaistus pysyy tasaisena ja silmälle mukavana.

Kuljettaja on koneen tärkein osa tuottavuuden kannalta. Hyvä valo auttaa havainnoimaan sekä koneen liikkeet että ympäristön haasteet kaikissa olosuhteissa, niin päivällä, hämärässä kuin pimeälläkin.

Zaurac 4-30 on korkealuokkainen Suomessa kotimaisista komponenteista valmistettu tuote.

Jokainen valo on yksilöllisesti testattu monessa eri valmistusvaiheessa, se myös  sarjanumeroidaan yksilöllisesti. Näin pystymme varmistamaan korkean laadun ja seuraamaan tuotetta koko sen elinkaaren ajan. Myönnämme valolle kolmen vuoden takuun.

Kaivosteollisuus

Zaurac 4-30 on kehitetty yhdessä kotimaisten kaivoskonevalmistajien kanssa. Sen ainutlaatuinen valo auttaa kuljettajaa erottamaan kiven laadun, näkemään jopa pölyn läpi sekä erottamaan irtokivet kallion seinämästä.

Zaurac 4-30 muotoilun ansiosta, sen asentaminen koneisiin, jotka kulkevat ahtaissa paikoissa on helpompaa. Lähes täydellisen suojauksensa ansiosta se selviytyy myös äärimmäisen haastavista olosuhteista. Laadukas valo auttaa kuljettajaa hallitsemaan konetta paremmin, tämä vaikuttaa suoraan tuottavuuteen sekä koneen seisonta-aikoihin.

Metsäteollisuus

Zaurac 4-30 luonnollinen värintoisto vähentää kuljettajan silmien väsymistä, ja auttaa häntä jaksamaan tehokkaasti pidempään. Tämä vaikuttaa suoranaisesti koneen tuottavuuteen myös pimeinä aikoina. Valo ei heijastu takaisin kuten tavanomaisissa led valoissa, tämä luo kolmiulotteisen näkymän, joka auttaa kuljettajaa näkemään myös ensimmäisen puurivistön taakse.

Luonnollisesti ja tasaisesti valaistu ympäristö antaa mukavuutta työhön, ja kun valon vahvaan ominaisuuteen kuuluu sekä lumi- että vesisateen läpäisykyky, niin koneen käyttö on tehokkaimmillaan.

Meriteollisuus

Meri on pimeällä sekä haastava että vaarallinen elementti. Zaurac 4-30 tarjoaa vaihtoehtoja nähdä niin lähelle kuin kauas. Kaukolinsseillä varustetulla valolla näet pitkälle ja pystyt ajoissa erottamaan merimerkkien värit. Valoa hajottavilla linsseillä rantaudut turvallisesti niin tutuissa satamissa kuin tuntemattomilla rannoilla. Moni kotimainen kuin ulkomaalainenkin venevalmistaja on valinnut Zaurac 4-30 valon vakiovarusteeksi kestävän ulkokuorensa sekä valo-ominaisuutensa takia.

Maanrakennus

Zaurac 4-30 on ratkaisu kaikkiin maanrakennusalan koneisiin ja laitteisiin, jossa valon laatu on ensiarvoisen tärkeä. On työympäristö sitten hiekkakuoppa tai asfalttikenttä, niin laadukkaalla valolla työ sujuu sekä nopeammin että turvallisemmin ilman konerikkoja.

Zaurac 4-30 on suojattu ja niin vesitiivis että voit huoletta pestä valon painepesurilla samalla kun peset itse koneen.

5WATTS VIDEOT

Kestävyys

 

Käyttökokemus

 

Luotettavuus

 

ZAURAC

Zaurac 4-30 tarjoaa parhaan mahdollisen valon laadun ihmissilmälle. Valo läpäisee pölyä, sumua, sadetta ja lumisadetta. Valolla on 3 vuoden takuu. Ensimmäinen työvalo jonka valokeila on tehty mahdollisimman mukavaksi ja tasaiseksi. Kuljettaja on koneen tärkein osa ja on ensiarvoisen tärkeätä, että hän voi hyvin ja saa kaiken irti koneestaan sekä päivällä, iltahämärissä että yön pimeydessä. High-tech tuote joka on ylpeydellä valmistettu Suomessa. Jokainen Zaurac 4-30 työvalo testataan yksilöllisesti ja kullekin työvalolle annetaan yksilöllinen sarjanumero varmistaaksemme tinkimättömän laadun.

 

Saatavilla kolmella eri valokeilalla: Spot, Wide ja Hybrid (yhdistetty)

36 W

Tehonkulutus

12-24 V

Käyttöjännite

0,8 kg

Paino

183 x 43
x 97 mm

Koko

Myynti

 

Meillä on nopea ja luotettava toimitus kaikille versioille ja varusteille. Laadukas ensiasennusvalo antaa koneelle lisäarvoa ja pitää asiakkaat tyytyväisinä hankintaansa.

Valo pitää nähdä, hyvin moni ei tiedä mitä laadukas valo tarkoittaa käytännössä, ennen kuin on sen itse kokenut.

Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme mielellämme lisää laadukkaasta valosta ja sen merkityksestä työnteossa.