Valitse sivu

Zaurac 4-30 Wide

Leveäkeilaisilla linsseillä varustettu Zaurac 4-30 Wide on suunnattu pienille koneille tai ratkaisuihin, joissa valaisuetäisyys on lyhyt. Valokeila on erittäin laaja ja on täysin tasainen ilman pisteitä valokeilassa. Suosittelemme tätä mallia työvaloksi etenkin pieniin (alle 13 tonnin) kaivinkoneisiin, piha- ja kiinteistöhuoltokoneisiin sekä vyötärövaloksi metsäkoneisiin ja runko-ohjattuihin koneisiin.  

 

 • Paketti sisältää Zaurac työvalon lisäksi: kiinnitysjalan, 50 cm:n kytkentäkaapelin, hapon kestävän kiinnitysruuvin, käyttö- ja asennusohjeet sekä takuutodistuksen.

Zaurac 4-30 Spot

Kapeakeilaisilla linsseillä varustettu Zaurac 4-30 Spot on suunnattu isoille koneille ja ratkaisuihin, joissa valolle tarvitaan pitkä valaisuetäisyys. Suosittelemme tätä mallia työvaloksi ruoppauskoneisiin, pitkäpuomisiin kaivinkoneisiin, lavettia vetäviin kuorma-autoihin sekä latvavaloksi metsäkoneisiin.

 

 • Paketti sisältää Zaurac työvalon lisäksi: 50 cm:n kytkentäkaapeli, hapon kestävät mutteri, pultti ja prikka, käyttö- ja asennusohjeet ja takuutodistus.

Zaurac 4-30 Hybrid

 

Hybrid versiossa olemme yhdistäneet kapea- ja leveäkeilaiset linssit samaan Zaurac 4-30 -valoon. Tämä on tuotesarjamme yleiskäyttöisin malli, joka on suunnattu pienille ja keskisuurille koneille ja ratkaisuihin, joissa tarvitaan valoa sekä lähelle että kauas. Suosittelemme tätä mallia työvaloksi isoimpiin kaivinkoneisiin, lunta auraaviin koneisiin ja kylkivaloiksi kuorma-autoihin.

 

 • Paketti sisältää Zaurac työvalon lisäksi: 50 cm:n kytkentäkaapeli, hapon kestävät mutteri, pultti ja prikka, käyttö- ja asennusohjeet ja takuutodistus.

  Zaurac 4-30 BLAST

   

  Zaurac 4-30 BLAST on paras mahdollinen ratkaisu sellaisiin olosuhteisiin missä valon rikkoutuminen on todennäköinen, ellei jopa jokapäiväinen ongelma.

  BLASTin ominaisuudet vastaavat täysin Zauracin vakiovaloa, sillä erolla että BLAST on varustettu erillisellä, irrotettavalla linssin suojalla. Tämä irrotettava pleksi on edullinen ja helppo vaihtaa, ja se suojaa tehokkaasti valon linssejä vieraiden esineiden aiheuttamia iskuja vastaan. Kaivosteollisuuden ja tunnelikoneiden valmistajat ovat havainnet BLAST:in sekä kestäväksi että edulliseksi vaihtoehdoksi, puhumattakaan valon laadun mukana tuomista eduista. Zauracin ainutlaatuisella valon laadulla voit kuljettajana erottaa mineraalit toisistaan, nähdä kivipölyn läpi sekä erottaa löysät kivet kallion seinästä. Zaurac 4-30:n kuoren muotoilu on täydellinen ratkaisu koneisiin jotka kulkevat ahtaissa kaivoskäytävissä jossa olosuhteet ovat äärimmäisen haastavat. 

  BLAST valoja on saatavana kaikilla kolmella linssivaihtoehdolla (Wide, Spot, Hybrid). Äärimmäisten olosuhteiden ehdoton ykkönen on Zaurac 4-30 BLAST, vastaavaa valoa ei ole työvalomarkkinoilla aikaisemmin ollut tarjolla.

   

  Zaurac 4-30 BLAST on kehitetty olosuhteisiin missä valon lasi helposti rikkoutuu. Linssiä suojaa helposti vaihdettava pleksi.

  Zaurac 4-30 Varusteet

   

  Valmiita ratkaisuja, jotka tekevät Zaurac 4-30 valon asennuksesta asianmukaisempaa ja helpompaa.

  Kaksoisjalka
  Kasoisjalka, olosuhteisiin missä tarvitaan maksimaalinen valon määrä. Valot ovat säädettävissä yksilöllisesti pystysuunnassa.

  Suojakotelo
  Suojakotelo, 3mm haponkestävästä teräksestä, joka kestää astumista. Tämä on asiallinen varuste, jos valo on asennettu kulkuväylälle, esimerkiksi veneen keulaan.

  Pidempi asennusjalka
  Pidempi asennusjalka, mahdollistaa valon asennuksen pystysuoraan pintaan.

  Asennusholkki
  Sähköä johtamaton asennusholkki kaikkiin asennusjalkoihin. Tämän ansiosta lampun runko voidaan sähköisesti eristää asennettavasta pinnasta (niin sanottu eristetty versio). Tämä voi olla tarpeellista tapauksissa missä miinus napa ei saa olla runkoon yhdistettynä.

  Tekniset tiedot

  • Tehonkulutus: 36 W
  • Käyttöjännite: 12-24 V
  • Teor. maks. valomäärä: 4200 lumenia
  • Kapeakeilalinsseillä: 2800 lumenia
  • Leveäkeilalinssillä: 2600 lumenia
  • Hybridilinsseillä: 2700 lumenia
  • Koko: L 183 x K 43 x S 97 mm
  • Paino: 0,8 kg

  Zaurac 4-30

  Vielä tänäkin päivänä koneurakoitsijat, maanviljelijät, metsäkoneyrittäjät ja muut raskasta kalustoa työkseen ajavat kokevat pimeässä ja hämärässä työskentelyn hidasteena. Muuten nopeasti kehittyneet ja osittain automatisoidut työajoneuvot ovat vielä varustettuja menneiden vuosikymmenien valaisinjärjestelmillä, jotka vievät tilaa, häiritsevät näkökenttää, kuluttavat merkittävästi sähköä ja ovat herkkiä särkymään.

  Zaurac 4-30 on uuden sukupolven kovaan käyttöön suunniteltu työvalo. Uusimman LED- ja virransäästöteknologian myötä, yhdistettynä kehittyneeseen optiikkaan, lampun hyötysuhde on tämänhetkisten markkinoiden korkeimpia. Lampun valoteho on puolet suurempi kuin normaalin 35 W:n xenonvalon, ja luonnonvaloa jäljittelevä valo ei rasita silmiä pitkissäkään työvuoroissa.

  Erittäin litteän ulkomuotonsa ansiosta lamppu sopii ajoneuvojen runkojen tai puomien osiin, joihin perinteisen muotoiset lamput eivät mahdu, tai joissa ne aiheuttavat haittaa. Etuosan lippa suojaa linssejä lialta ja lumelta. Koko työvalo on painepesunkestävä.

  Jyrsitty ja anodisoitu alumiinikuori on ensisijaisesti muotoiltu hävittämään lämpöä, kestämään kovia iskuja, kulutusta ja kemiallista rasitusta. LEDit itsessään kestävät tärinää paremmin kuin mikään muu tämänhetkinen valonlähde, joten lopputulos on työvalo, jota voi käyttää paikoissa, joissa muut eivät kestä.

  Olemme kehittäneet Zaurac 4-30 -valon maanrakennusurakoitisijan tarpeisiin, mutta tuote soveltuu myös traktoreihin, leikkuupuimureihin, kaivukoneisiin, kuorma-autoihin, peräkärryihin, metsäkoneisiin, mönkijöihin, veneisiin, pakettiautoihin sekä piha- ja kiinteistöhuoltokoneisiin – kaikkiin koneisiin, jotka tarvitsevat valoa.